Jobbigt

Konstig helg. Var på inflyttningsfest på pedagoggränd igår, Ebbe och Daniel i T3 hade flyttat in där efter jul. Lite nostalgiskt att gå omkring i sina gamla hoods, även om jag inte längtar tillbaka till korridoren. Ålidhem har absolut sin charm! En dag ska jag nog bo där igen. Det var trevligt i alla fall, och sedan drog allihop till Norrlandsoperan för att gå på Dåliga gatan. En rätt schysst kväll, som slutade konstigt med att David satt och tröstade mig på sängen vid femtiden och jag skrev ett brev med en överstrykningspenna. Sedan åkte jag hem, trots protester. 

Mr mister/snäckan/snuten måste höra av sig snart. För allt är inte okej.
Det kändes bara som om jag följde efter honom hela kvällen, och sedan ringde han halva telefonboken under hemfärden. Så sjukt åsidosatt, han är på tok för bekväm med var han har mig. Och när jag sedan är sur så tror han att det beror på avundsjuka. Ahh, vad allt blir fel! Och jag pallar inte mer av det... Take it or leave it.

Setlist - the Mars Volta @ Cirkus 20/2

Från last.fm:
utifrån deras tidigare spelningar nu i år så kommer setlisten se ut ungefär så här: Roulette Dares (The Haunt Of), Viscera Eyes, Wax Simulacra, Goliath, Conjugal Burns, Tetragrammaton, Agadez, Cygnus....Vismund Cygnus, Metatron, Drunkship of Lanterns, Ilyena, Meccamputechture, Aberinkula, Day of the Baphomets

Så nu vet jag vilken spellista jag tänker lyssna på den kommande veckan...

Åh nej

Jag måste bara säga att jag blir fullkomligt GALEN av att vara så här snuvig, och jag har förbrukat alla mina neseril-dagar. Tänkte försöka mig på en kopp te nu. Kanske lättar trycket lite om jag andas in ångan? Worth trying.  

Sunday, bloody sunday

Igår var det stor fest hemma hos oss. Det blev ganska lagom med folk till sist, och roligt var det också, ända tills jag plötsligt började må dåligt. Segt. Anton med kompisar drog till x3me på någon klubb som skulle vara där, och resten till teatercaféet. Jag skulle också ha följt med, men jag pallade inte att ta mig någon annanstans än till sängen. Erik tog hand om mig i alla fall, han är bra. Och idag steg man upp ur sängen vid tre... Ska och fika med Victoria om ett tag, för jag har gett upp alla tankar på att göra detta till en nyttig dag. Egentligen skulle vi ha spelat beachvolley kl 12, men jag tror inte att jag på allvar trodde att jag verkligen skulle gå upp tills dess. Istället hade jag en väldigt mysig och soft förmiddag med mycket musik och prat om bl.a. göteborgskravallerna, classic albums, artistödmjukhet, sällskapsspel och andra viktiga saker här i livet. Bästa timmarna den här dagen, helt klart.

Woho, fick precis sms om att fika-tiden blivit tillbakaskjuten litegrann, så nu måste jag gå och fräscha till mig innan jag far iväg på min cykel.

maquillage, c'est camouflage


Idag skrev jag en sång

Dizzy darkness covered in glossy paper
and city lights, wet and cold and noone's feeling free tonight
Just want to hold someone tight
To be saved from the shape of saints outside
So once again, feet are clattering in the stairs
I'm glad for today
so many doors are open but I want to stay inside of this rose
But yet I haven't seen if it's avaliable or if it's closed


Now all that's left is your body signature
Glittering in the air
Trying to convince me that you've been there
But now that I'm aware
I just don't trust my senses anymore
I want to tell the people carrying your face to quit their game
But I am too shy so I pretend to behave
Everything is okay,
storms are blown away
Though this time of year
the world does not need another indiffenrentado
I could be your desperado
oh, aren't we lost
oh aren't we lost inside these blankets


You're afraid of scars, aren't we all?
I am sorry, I guess I wanted you too much


GODKÄNT

Jag har klarat cellen-tentan lalalalalaaa! Jätteglad är jag. Firar kvällen med lite cornflakes & neuroanatomi och imorgon ska jag färga Eriks hår. Inte ens en semla blev det idag, för det åt jag igår och är inte speciellt sugen nu. Kanske blir en clementin eller så istället.

För övrigt är livet som det brukar. Hade en helt ledig dag idag, studentsportardag som det så fint kallas. Det var nice, men jag har inte idrottat precis. Inte ännu i alla fall. Istället körde jag en stortvätt, lite städ, handlade mat och var på sjukhuset och intervjuade Ruben som är cardiolog (hjärtläkare) till en uppsats som ska skrivas. Jag spelar väldigt mycket gitarr just nu, det är roligt. I lördags spelade jag Simon and Garfunkel, nu kör jag lite Bright Eyes och John Mayer. Tabbar är riktigt schysst ibland, det är nog David som har inspirerat mig. 

Längtar hem litegrann ibland, om två veckor ska jag ju ner till Linköping igen. Ser fram emot att träffa gamla kändisar, även om vissa inte längre finns kvar i staden. Så småningom kommer vi ju alla att spridas till världens alla hörn. Det är konstigt att tänka sig, det som jag kallar hemma och som på något sätt alltid kommer att vara den stad det var när jag lämnade den i augusti, är trots allt föränderlig. Ni är föränderliga, mina vänner. Men ni har alltid en plats i mina tankar. Nu ska jag gå och ringa världens bästa vän, som fyller 20 idag. Grattis, du förtjänar allt gott.

.... This is the first day of my life, I'm glad I did'nt die before I met you...