Genom vinternatten

Har haft en ganska galen helg, med förfest hos mig i fredags och följande utgång på Corona av alla ställen (det var någon sorts kick-off för Umeå Open som ska vara om en månad)... Det var riktigt nice med klubb zoo, och jag vill dra mig till minnes att jag mitt hjärta slog ett extra slag när de satte på Pulp's Disco 2000 på dansgolvet. Igår gjorde jag inget vettigt alls, försökte hämta mig ifrån nattens sviter, men jag spelade in lite musik i alla fall och det var nice. På kvällen åkte jag till Lisa i min klass och hennes pojkvän Bobi... Vi skulle nämligen gå på Jonathan Johansson på Scharinska. Det var en väldigt trevlig kväll, även om jag var så sjukt trött på slutet. Jonathan var i alla fall väldigt bra, köpte hans skiva till och med. Det är ju inte ens säkert att den går att ladda ned, och dessutom tycker jag om att köpa skivor på konserter för då blir det liksom som en upplevelsegrej och varje gång man tittar på just den skivan kommer man att komma ihåg den kvällen man var där och vad som hände i ens liv just då.

Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat HURRA

Ja, det snöar galet mycket på det här stället idag. Höll på att gå upp i limningen i morse när jag, lite småsen förstås, kom ut och insåg att det var fullkomligt omöjligt att cykla, i alla fall stora delar av vägen. Jag blev svettig, trött, stressad och på extremt dåligt humör. Min sömnbrist sedan förra veckans skidresa till Hemavan (som för övrigt var sjukt kul) gjorde att en sådan start på dagen fick extra stora proportioner.
Sur och PMS-ig som jag var, blev dagen inte världens bästa, även om jag redan efter en timme insåg att det var tur att jag inte ställt till med något känsloutbrott. Det hade jag säkerligen gjort om jag trillat i en snödriva eller stött på någon ytterliggare motgång.

Imorgon är jag ledig och det ska bli grymt skönt! Jag måste börja söka lite sommarjobb också, och tvätta och sådant. Och sedan ska jag spela i kyrkan på kvällen. Ihihihihihihihi.
Men nu ska jag nog powernap-a en stund innan det är dags för spontanmatlagning.
Jag har verkligen börjat älska att laga mat. Det är min favorithemmasyssla all times! Mitt problem just nu är att jag inte har några matlådor att lägga den överblivna maten i, för att jag har lagat ny mat hela tiden.
Inte hållbart i längden kanske, men gott :).